KuM CS 193.104.68.14:27026
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
KuM CS 193.104.68.14:27026

Zvanicni forum CS Klana KuM

HomeHome  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Za Spartanca NooBinu!!! Ne kikuje chitere nego samo one koji su bolji od njega

Go down 
2 posters
AuthorMessage
m1ka H.H.

Broj postova : 1

Za Spartanca NooBinu!!! Ne kikuje chitere nego samo one koji su bolji od njega Empty
PostSubject: Za Spartanca NooBinu!!! Ne kikuje chitere nego samo one koji su bolji od njega   Za Spartanca NooBinu!!! Ne kikuje chitere nego samo one koji su bolji od njega Icon_minitimeSat Jun 05, 2010 3:21 am

Evo kakve igrache banuje vas drugar Spartanac. Demo se sastoji od samo 2 partije i traje manje od 2 min, ima 3.5mb tako da skinite ga svi i pogledajte sami.

http://hotfile.com/dl/46618898/62749e9/2.dem.html

Ochigledno se smorio poshto se opako ushtekao pa popio hed iz metka ali jbg deshava se pogotovo botovima kao sto je on. pozdrav i naravno skinite mi ban Very Happy
Back to top Go down
Ljuba
Admin
Ljuba

Broj postova : 447

Za Spartanca NooBinu!!! Ne kikuje chitere nego samo one koji su bolji od njega Empty
PostSubject: Re: Za Spartanca NooBinu!!! Ne kikuje chitere nego samo one koji su bolji od njega   Za Spartanca NooBinu!!! Ne kikuje chitere nego samo one koji su bolji od njega Icon_minitimeSat Jun 05, 2010 10:17 am

bootovi...
Back to top Go down

Za Spartanca NooBinu!!! Ne kikuje chitere nego samo one koji su bolji od njega
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Dzingo nemas pametnija posla nego mene da banujes ?!
» Ovo nije zalba nego nisam mogo da nadjem de da napisem
» Samo za jovanicaaa
» za admine koji posecuju forum
» STA VISE OCETE OD MENE KOJI KURAC!?!?!?!?