| Ovo nije zalba nego nisam mogo da nadjem de da napisem | |
|
+3ZohaN - sFn - KuM-Ir0nMaNNNN^ 7 posters |
Author | Message |
---|
KuM-Ir0nMaNNNN^
Broj postova : 210 Join date : 2009-08-17 Age : 31 Lokacija : Bg.(bezaniska kosa(bK4)) :D
| Subject: Ovo nije zalba nego nisam mogo da nadjem de da napisem Sat Sep 12, 2009 1:25 am | |
| danas kad smo igrali cs mapu inferno i lella kaze nema balkon i mi se tu malo zezamo i onda C-note kaze lelli idi u na hrvatske servere pa tamo naredjuj i ona ga ban naravno. nema prava da vredja a pogotovo na taj nacin.i brv za ban lella i ja bi ga da sam bio admin ) | |
|
| |
- sFn -
Broj postova : 293 Join date : 2009-06-01 Age : 33 Lokacija : Novi Sad
| Subject: Re: Ovo nije zalba nego nisam mogo da nadjem de da napisem Sat Sep 12, 2009 1:45 am | |
| mursh uvlakacho jedna... nemoj mi se vishe javljati kada me vidish na serveru... | |
|
| |
ZohaN
Broj postova : 82 Join date : 2009-05-29 Age : 42 Lokacija : Obrenovac
| Subject: Re: Ovo nije zalba nego nisam mogo da nadjem de da napisem Sat Sep 12, 2009 4:40 am | |
| Irone tako nikad neces dobiti admina!!! Nemoj da se uvlacis jer nisi duzan nikome da ulazis u guzu! | |
|
| |
jovanicaa Admin
Broj postova : 466 Join date : 2009-06-04 Age : 36 Lokacija : Beograd
| |
| |
C-Noteeeee
Broj postova : 148 Join date : 2009-05-31 Age : 33 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Ovo nije zalba nego nisam mogo da nadjem de da napisem Sat Sep 12, 2009 11:53 am | |
| - IrOnMaN wrote:
- danas kad smo igrali cs mapu inferno i lella kaze nema balkon i mi se tu malo zezamo i onda C-note kaze lelli idi u na hrvatske servere pa tamo naredjuj i ona ga ban naravno.
nema prava da vredja a pogotovo na taj nacin.i brv za ban lella i ja bi ga da sam bio admin ) Jedna rec za ovog lika "PAAAAAAAAAAAACEEEEEEEEENNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK" | |
|
| |
KuM-Ir0nMaNNNN^
Broj postova : 210 Join date : 2009-08-17 Age : 31 Lokacija : Bg.(bezaniska kosa(bK4)) :D
| Subject: Re: Ovo nije zalba nego nisam mogo da nadjem de da napisem Sat Sep 12, 2009 11:59 am | |
| KO GOD DA SERE NIJE ME BRIGA OVO NIJE UOPSTE DA DOBIJEM ADMINA STO PRE NEGO DA SAM JA OPSOVAO DOBIO BI ODMA BAN I SVI BI NAPISALI NA FORUM I NIKAD VISE NEBI USO A TAJ SE VEC VRATIO . | |
|
| |
C-Noteeeee
| Subject: Re: Ovo nije zalba nego nisam mogo da nadjem de da napisem Sat Sep 12, 2009 12:13 pm | |
| - IrOnMaN wrote:
- KO GOD DA SERE NIJE ME BRIGA OVO NIJE UOPSTE DA DOBIJEM ADMINA STO PRE NEGO DA SAM JA OPSOVAO DOBIO BI ODMA BAN I SVI BI NAPISALI NA FORUM I NIKAD VISE NEBI USO A TAJ SE VEC VRATIO .
PA DALI SI TOLIKO RETARDIRAN , JA CAK NISAM DOBIO NI BAN NEGO KICK .. ALI ZABOLE ME LELIN PROB. JE JER SE MNOGO QRCI !!!!!! I STA SAM SE VRATIO . PA OD KADA ZNAM ZA ONLINE CS IGRAMO NA KUMU ...... MAGARCINO GLUPA !!!!!! | |
|
| |
jovanicaa Admin
| Subject: Re: Ovo nije zalba nego nisam mogo da nadjem de da napisem Sat Sep 12, 2009 12:29 pm | |
| Jaoo jaoo ajd bez vredjanja ... :/ | |
|
| |
Lellche
Broj postova : 190 Join date : 2009-07-18 Age : 30 Lokacija : Hrvatska,Djakovo.
| |
| |
Dacho
Broj postova : 446 Join date : 2009-06-08 Age : 33
| |
| |
C-Noteeeee
| Subject: Re: Ovo nije zalba nego nisam mogo da nadjem de da napisem Sun Sep 13, 2009 1:08 am | |
| - Lella wrote:
- A gledajte..kao prvo..Iron se neuvlachi nikome, nego je jedan od normalnih igracha koi me brane od kretena!!!
I kao drugo mene nezanima shto netko misli da se puno kurchim..ja ako kazhem da se nepenjete na balkon..ili ako kazhem neidi u kulu ili nekoristi bagove mape..ja to i mislim..A da me vrjedate to pogotovo nechu dopustit..zao mi je jer me mnogi nevole samo zato jer sam iz Hrv. ali ja tu nista nemogu niti zhelim napraviti..ko me nevoli nek mi se neobracha..od mene nitko neche pravit budalu..a i uostalom samo naprjed..vrjedajte me..ja samo pishem amx_banmenu..pa chemo vidit ko je tu da se kurchi a ko ne!! Ma ko/sta si ti da naredjujes sta ima/nema .. lepo ti stoji u obavestinjima da su pravila vezana za public ista kao za cw . I ti i dalje banujes/kickujes zbog kule/terase ..Cccc ..MA STA SI TI !!!!!! Ja tebi nisam reko ni jednu psovku kada si me banovala a ti si samo si rekla "*SPEC* 2LittLe.`aka Lella : samo banujem kad dodjem na server -.-" i jos meni licno "2LittLe.`aka Lella : pushi ga" .. i jos jos dosta toga ......ociglendno da nisi lepo vaspitana .... i sta koji rac oces od mene !!!!!!!!!!!! marsh bre <-hrvatski komplexi ae dzibe zaobidji me kada me vidis !!!!!!!!! siri drugde tvoju ideologiju !!!!!! | |
|
| |
Lellche
Broj postova : 190 Join date : 2009-07-18 Age : 30 Lokacija : Hrvatska,Djakovo.
| Subject: Re: Ovo nije zalba nego nisam mogo da nadjem de da napisem Sun Sep 13, 2009 2:26 am | |
| Pa normalno da cu ti i opsovat kad mi dodjete i vrjedate me i neznam shta vishe...ugl. goni se i nemoj vishe da mi se jedamput obratish na serveru imash dinamicki iste sekunde i ti i onaj Mrav!! I to da..pito me lik shta ima na serveru i kako sam..ja kazhem loshe jer stalno moram banat jer nishta neslushate i samo se vrjedate..nezanima me..nisam ja tu da se s vama svadjam!! | |
|
| |
C-Noteeeee
| Subject: Re: Ovo nije zalba nego nisam mogo da nadjem de da napisem Sun Sep 13, 2009 10:51 am | |
| - Lella wrote:
- Pa normalno da cu ti i opsovat kad mi dodjete i vrjedate me i neznam shta vishe...ugl. goni se i nemoj vishe da mi se jedamput obratish na serveru imash dinamicki iste sekunde i ti i onaj Mrav!!
I to da..pito me lik shta ima na serveru i kako sam..ja kazhem loshe jer stalno moram banat jer nishta neslushate i samo se vrjedate..nezanima me..nisam ja tu da se s vama svadjam!! Ae ne mraci vise !!!!!!!!! ja tebi nisam reko ni jednu psovku ni kada si mi roknula ban !!!!! nebi ja ni srao ovde ,zvizde mi jaja ..nego ajde zbog debilizma "Ironmana" .. KRAJ/TACKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
jovanicaa Admin
| Subject: Re: Ovo nije zalba nego nisam mogo da nadjem de da napisem Sun Sep 13, 2009 11:13 am | |
| da kraj tacka lock ...i smirite strasti svi ae ... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Ovo nije zalba nego nisam mogo da nadjem de da napisem | |
| |
|
| |
| Ovo nije zalba nego nisam mogo da nadjem de da napisem | |
|