Snow[B]oarder
Broj postova : 158 Join date : 2009-07-27 Age : 35 Lokacija : Obrenovac
| Subject: NOVE MAPE NA SERVERU Thu Oct 01, 2009 5:39 am | |
| E'o ovako kada sam ja na serveru igrace se nove mape ! Ne uvek ali vecinom ! A ne samo monotone ddd2,nuke,train,inf ... Bice dodate mape de_aztec828,de_chateau,de_dust_remake,cs_deagel5,de_aztec_remake,de_clan1_mill i tako dalje ! I dzabe me nemojte smarati na admin say kada stavim neku od tih mapa da promenim jer necu to uraditi ! Vec 2 dana sam stavljao neke od tih mapa da bi me ljudi smarali na admin say da promenim i kada nisam hteo posle 10-15 min su slali svi - " uu da vidis nije losa mapa,dobra je kad se nauci" . Tako da sta da vam kazem, nauchicete josh par mapa novih | |
|
jovanicaa Admin
Broj postova : 466 Join date : 2009-06-04 Age : 36 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: NOVE MAPE NA SERVERU Thu Oct 01, 2009 10:31 am | |
| - Snow[B]oarder wrote:
- E'o ovako kada sam ja na serveru igrace se nove mape ! Ne uvek ali vecinom ! A ne samo monotone ddd2,nuke,train,inf ... Bice dodate mape de_aztec828,de_chateau,de_dust_remake,cs_deagel5,de_aztec_remake,de_clan1_mill i tako dalje ! I dzabe me nemojte smarati na admin say kada stavim neku od tih mapa da promenim jer necu to uraditi ! Vec 2 dana sam stavljao neke od tih mapa da bi me ljudi smarali na admin say da promenim i kada nisam hteo posle 10-15 min su slali svi - " uu da vidis nije losa mapa,dobra je kad se nauci" .
Tako da sta da vam kazem, nauchicete josh par mapa novih Evo i ja se pridruzujem i bice jos + nekih mapa ... | |
|
BITCH <4 *enjoy*
Broj postova : 29 Join date : 2009-08-13
| Subject: Re: NOVE MAPE NA SERVERU Fri Oct 02, 2009 11:08 am | |
| | |
|
Lunjica
Broj postova : 29 Join date : 2009-08-21 Age : 30 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: NOVE MAPE NA SERVERU Sat Oct 03, 2009 7:27 am | |
| Nja Nja i ja sam pocela da stavljam nove mape, tj.nove za KuM server ... Btw, mnogo se zaleee... :S i smaraju, ali dobro... Kad vide da uzalud kucaju, prestanu, cute i igraju tako da... Na KuM-u se igraju NOVIJE mape )) | |
|
KuM-Ir0nMaNNNN^
Broj postova : 210 Join date : 2009-08-17 Age : 31 Lokacija : Bg.(bezaniska kosa(bK4)) :D
| Subject: Re: NOVE MAPE NA SERVERU Sat Oct 03, 2009 7:28 am | |
| pa dobro,ionako je jovanicaa cesto na serveru tako da se uvek igraju nove i dobre mape a ne samo dd2,inf,nuke | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: NOVE MAPE NA SERVERU | |
| |
|