KuM CS 193.104.68.14:27026
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
KuM CS 193.104.68.14:27026

Zvanicni forum CS Klana KuM

HomeHome  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Bann........

Go down 
2 posters
AuthorMessage
Nervozni Postar

Nervozni Postar

Broj postova : 128

Bann........ Empty
PostSubject: Bann........   Bann........ Icon_minitimeTue Oct 28, 2014 5:00 am

Evo popio sam i ja bananu na serveru banovao me Grba
Igrao sam pod nikom Gasha. Posto je bio svo vreme u specu neka mi kaze kako je zakljucio da imam cit
evo demo snimka neka ga pregleda i neka mi kaze koje su mu to situacije sumnjive. Unban mi ne treba samo neka mi kaze njegov prizvoljan razlog bana.
Ako uopste i hoce da pogleda snimak.
"https://www.sendspace.com/file/imw7gv"
Back to top Go down
Ljuba
Admin
Ljuba

Broj postova : 447

Bann........ Empty
PostSubject: Re: Bann........   Bann........ Icon_minitimeTue Oct 28, 2014 6:05 am

Ban skinut igrajte pod svojim imenima,ovo smo vec prosli nema razloga da neko ne igra na svoje ime sem ako hoce da zeza ili da cituje

Last edited by Ljuba on Tue Oct 28, 2014 6:25 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
Nervozni Postar

Nervozni Postar

Broj postova : 128

Bann........ Empty
PostSubject: Re: Bann........   Bann........ Icon_minitimeTue Oct 28, 2014 6:19 am

Nik mogu da stavim proizvoljno koji meni pasuje, pogotovo sto sam igrao sa klincevog kompa. Niti sam koga zezao niti sam bilo sta pisao na serveru sto se vidi i na snimku. Neka dodje na forum i kaze banovao sam te zbog toga i toga, ima snimak zato i sluzi valjda kao admin zna da gleda snimak. Nisi me ti banovao pa ne znamo pravi razlog. Ako je prihvatio da bude admin neka napise razlog bana pogotovo sto je banovao 5-6 ljudi u roku od par minuta valjda su admini registrovani na forumu. Necu da ispravljam krive Drine ali nije ni ovo resenje. Dok ne odgleda admin snimak koji me je banovao i napise razlog ja nema sanse da udjem na server. Potpisivao se ja ili bilo ko drugi kako god nema pravo da banuje bez razloga.
Back to top Go down
Sponsored content

Bann........ Empty
PostSubject: Re: Bann........   Bann........ Icon_minitime

Back to top Go down

Bann........
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Infamos me bann
» Bann lista...
» Ajde Zohane kralju reci zassto si me bann?