|
| Ode server u 3 p.m. :(( | |
|
+13ZohaN Lunjica KuM-Ir0nMaNNNN^ burN^ KuMa-Saniii* C-Noteeeee Annie.FTW Snow[B]oarder NABILDOVANI MRAV Dacho KuM-AcEeEiZnOGouD [H] AIDS FOXYYYYYYYYYY 17 posters | |
Author | Message |
---|
Dacho
Broj postova : 446 Join date : 2009-06-08 Age : 33
| Subject: Re: Ode server u 3 p.m. :(( Wed Nov 11, 2009 11:37 am | |
| Wake sta rechi osim da se maknes od nas ... <3 <3 <3 | |
| | | KuM-Ir0nMaNNNN^
Broj postova : 210 Join date : 2009-08-17 Age : 31 Lokacija : Bg.(bezaniska kosa(bK4)) :D
| Subject: Re: Ode server u 3 p.m. :(( Wed Nov 11, 2009 2:43 pm | |
| i ja nisam nesto posebno ali u poslednje vreme me ima malo na serveru da nekazem zbog cega,a secate se kad sam doso na server igrao sam po 15sati dnevno to Wake Up sigurno zna a i jos neki,kad sam vetj igrao na kumu oko 2 meseca bas sam ga zavoleo znaci voleo sam da igram na njemu,a u poslednje vreme bas malo igram na njemu i ja to znam,jebiga,boli me uvo dal igraju makedonci,turci,govnari bash me briga,ali ako ima 100mkd a od njih 95 cituju pa ocemu mi imamo da pricamo,toliko od mene,
a i odratite paznju na singnature od KuM-AcEeisnogoud : KuManovo Public Server : 217.26.75.218:27028 | |
| | | KuM-Ir0nMaNNNN^
Broj postova : 210 Join date : 2009-08-17 Age : 31 Lokacija : Bg.(bezaniska kosa(bK4)) :D
| Subject: Re: Ode server u 3 p.m. :(( Wed Nov 11, 2009 2:53 pm | |
| meni je iskreno zao to sto se desilo KuM-u,i sto nema igracha sa kojima sam uzivao da igram cs na njemu
ali kad bi se samo malo zapitali oni sto trebaju u vezi KuM-a,i doneli pravu odluku verujem da bi se KuM vratio na ono sto je bio,ja bi to voleo a verujem i mnogi josh | |
| | | NABILDOVANI MRAV
Broj postova : 114 Join date : 2009-08-17 Age : 33 Lokacija : SVUDA
| Subject: YE Wed Nov 11, 2009 2:56 pm | |
| Ja vise irone ni ne igram na kumu boli me kara da se ja svadjam sa citerima makedoncima nasao sam drugi server bez citera sve srbi i picim poz za kum bio je dobar server pre 2 godine kad sam ja igrao | |
| | | KuM-Ir0nMaNNNN^
| Subject: Re: Ode server u 3 p.m. :(( Wed Nov 11, 2009 3:06 pm | |
| BRATE MRAVE bio je kum i pre 4 meseca odlican,ali sad propast,npr dodje makedonski igrac NA SRPSKI FORUM,koji ima admina na ku pub i cw i kaze mi
SVE TI JEBEM IRONE DEBILU SIPTARSKI,JESI TI BRE GLUP A,MENTOLU,DEBILU, i sta onda bude ja ispadnem kriv sto trazim da se stavi onaj plugin da kad neko proba iz mkd da udje na server nemoze,sta da kazem,on ce mene da vredja na tako reci mom 4umu(SRPSKOM),nemam sta reci vishe,ljubo vise bi voleo da me izbacis iz kuma ali da se vrati KuM na ono sto je bio,boli me qrac za admina kad mi dodje makedonac na moj server(SRPSKI) i jebe mi sve po spisku | |
| | | NABILDOVANI MRAV
| Subject: Re: Ode server u 3 p.m. :(( Wed Nov 11, 2009 3:14 pm | |
| Bili si u pre kad sam ja bio admin ,nadji drugi server ostavku daj na mesto admina ne moras sa makedoncima da igras koji pisu kosovo je albanija pusite ga srbi i ostalo ne igram . | |
| | | KuM-Ir0nMaNNNN^
| Subject: Re: Ode server u 3 p.m. :(( Wed Nov 11, 2009 3:16 pm | |
| ljubo znam da si staiji dosta od mene,ali bi ovo morao da svatish krajnje ozbiljno,ili ce stvarno postati KuManovo pub server | |
| | | NABILDOVANI MRAV
| Subject: rew Wed Nov 11, 2009 3:19 pm | |
| STA SE TI opterecujes brate sa tim neka postane kumanovo server boli me bas kita nadji drugi server ko ja i ne gubi vreme na retarde i citer ovde | |
| | | KuM-Ir0nMaNNNN^
| Subject: Re: Ode server u 3 p.m. :(( Wed Nov 11, 2009 3:22 pm | |
| brate ja neznam sta ljuba pomisli kad cita ovo sto mu pisu braca srbini,da mi teramo mkd sa servera zato sto su ga srbi osnovali,pa da ga nisu tolko unistili nebi mi njih ni terali sa servera,samo zelimo da se kum vrati na ono sto je bio. | |
| | | NABILDOVANI MRAV
| Subject: Re: Ode server u 3 p.m. :(( Wed Nov 11, 2009 3:25 pm | |
| Nece nikad da se vrati na ono sto je bio pre.Dosta igraca fali gde su oni likovi sto su igrali kad sam ja igrao.Japa,element,stefix,stare,slavko,perke,Marija,Ivana ................ ima jos dosta likova i likusa ne mogu sada da se setim tacno ,i ja sam otisao isto sad sa servera i ne znam da li ima nekog jos od starih igraca koga ima svaka cast sve dobro zelim ljudima sa kojima se znam dosta na kumu nesi,ljubi ,postaru .......Pucamo se nekad poz svima | |
| | | KuM-Ir0nMaNNNN^
| Subject: Re: Ode server u 3 p.m. :(( Wed Nov 11, 2009 3:47 pm | |
| samo jos nesto za aniii
nisi pravedna uopste,kad si postala head-admin navela si razlog da su lella i ljunja reklamirale server drugi i skinula im admine,a sebe neces ni da pogledash imas admina na vishe servera a jedan od njih je MILF-Zmurka prvo ide pogledaj sebe pa reci nesto drugima nalazis svoje mane na drugim ljudima poz,bez ljutnje | |
| | | Lunjica
Broj postova : 29 Join date : 2009-08-21 Age : 30 Lokacija : Beograd
| Subject: Niko me nije pitao za misljenje, ali zelim i ja svoje misljenje da napisem ;) Wed Nov 11, 2009 4:13 pm | |
| Nije me bilo dugo na ovom forumu... Iz svih onih razloga koje je Foxyyyy napisao... Ni na server ne ulazim cesto... Samo zato sto dobijam ban kad god udjem na server... Tj.dobijala... Sad ni ne ulazim tako cesto... Da li je normalno da neki bude banovan 3 puta, za 2 sata (ni toliko)? Dok je jovanicaaa bila na serveru, msm da je bilo ok, znalo se ko je citer, ko nije... Ona me je i proverila... Btw, na KuM-u ima DOSTA LJUDI KOJI MISLE DA IMAM WH, ali naravno, to je njihova stvar... Bilo je na serveru dobrih igraca, to stoji... Svi su otisli zbog nekih ljudi, koji su, mogu slobodno da kazem... SUVISNI! Mislim da je Snow napisao da se SVE devojke na KuM-u ulizuju za admina... Ja msm da nisam ni jednog trenutka rekla ili pitala da HOCU ADMINA NA KUM-U.... Imala sam msn od par ljudi sa servera... Za koje sam mislila da su ok... Na serveru nikad nikog nisam opsovala, tj.jesam, kada me je neko dirao...tj.annie Dobila sam admina, Ljuba me je pitao DA LI ZELIM ADMINA ? I DA RADIM POSAO ADMINA OZBILJNO.... Rekla sam mu da mi nije vazno da li cu imati admina ili ne.... Dao mi je admina... E, tek tad su *NEKI* pokazali svoja "PRAVA" lica.... Anni koja je tad bila adminka, je meni rekla da sam KURVA! Da sam se .... sa ljubom za admina.... Po tom pitanju NIKO NISTA NIJE URADIO... Niti sam trazila da neko nesto uradi... Nastavila sam da igram, i trudila sam se maximalno da postujem pravila servera... Potpune se slazem sa FOXYYYYY-em sto se tice makedonaca.... I ANNY JESTE UNISTILA SERVER! ... To sam i rekla nekim ljudima sa KuM-a, sa kojima sam u kontaktu... A sad cu da se obratim nekima sa servera... Ne interesuje me da li ce procitati ovo, ili ne.... Saniii - devojko, vreme je da odrastes... Ovde se niko nikome ne ulizuje, ovde je samo postavljeno pitanje DA LI POSTOJI SANSA DA SE STARI KUM PUBLIC VRATI?!?! Ovde se niko ne ulizuje.... Mislis da ZAVISIMO od admina na KuM-u... Dosli smo tamo iz najbolje namere.... NE ZELIM ADMINA! ZELIM DA KUM PUBLIC, BUDE SERVER KAKAV JE BIO! AceEe - pravis se da si dobar decko... TI si DNO DNA! Izvini, ali morala sam da ti kazem... Podliji covek ne mozes da budes... Dach0 - Nekad i ti bese fin deckic... Hehehe.... TI MENE BANUJES ! Strasno.... Necu o tebi nista da pisem, nismo se puno druzili Ehhh.... Sad dodje i DEVOJKA - fufica KOJA JE UPROPASTILA SERVER! Prozivala si ti mene... Dosta, dosta... Eh, "draga moja" mnogo si naivna, gloopa, umisljena, zivis u nebesima.... Spusti se devojko, na zemlju... Zivi zivot koji je pred tobom, a ne zivot kojim zelis da zivis... Neces dobro zavrsiti Ne interesuje me da li cu dobiti ban na forumu... Ali je ANA dosta cutala, i trpela gadosti koje si ti o meni pricala.... Daj, molim te, da li bih ja pala na tako nizak nivo (tvoj) da se ... sa nekim za ADMINA?! Umisljeni devojcurak, meni nesto prica... Koliko si puta samo dala nekome svoj pw, i koliko su puta ulazili ljudi i banovali na tvom nicku CEO SERVER ?! KOLIKO? Strasno.... Moj savet ti je, iako ne zasluzujes da ti bilo sta DOBRO kazem, SPUSTI SE NA ZEMLJU! AKO IGRAS CS, IGRAJ GA IZ ZABAVE, A NE DA BI POKAZALA KAKO SI TI NAJBOLJA, NAJPAMETNIJA, NAJLEPSA itd.... ZIVI ZIVOT KOJIM TREBAS DA ZIVIS! NEMOJ ZIVETI ZIVOTOM KOJIM ZELIS DA ZIVIS! TAKO SAMO ZIVIS U LAZI I PREVARI! MAKEDONCI, KAZETE NE GLEDATE KO JE KO PO NACIONALNOSTI?!?! JE LI ? ZASTO ONDA LELU PROZIVATE? JE LI BRE ? VI STE BRE FINI LJUDI NEMA STA.... AJDE BRE FURAJTE SVOJ ZIVOT.... Ono sto je receno da ste siptari, mozda niste bukvalno, ali ste bre vi gori od siptara U DUSI! OVO STO SAM NAPISALA - BILO JE IZ DOBRE NAMERE! NISAM VREDJALA, SAMO SAM NAPISALA ONO STO JESTE, I ONO STO VECINA KAZE FOXYYYY je decko skroz u pravu.... Svaka cast za volju koju imas, sto se KuM-a tice.... Pozdrav za IronMan-a, BurB-a, Kamicak, Ljubu, Snow-a, jovanicu (iako nije vise na serveru, ni na forumu)... Ima sigurno neko, koga sam izostavila... Ali dovoljno je.... TREBATE MAKEDNOCI DA IDETE NA SVOJE SERVERE! NJIH UPROPASTITE! NAS PUSTITE DA UZIVAMO U ORGANIZACIJI BILO BI LEPO, KAD BISTE PROCITALI STA JE FOXYYY NAPISAO, I RAZMISLITE O TOME! VRATITE STARI KUM, JOS UVEK IMAMO VOLJE DA SE ZABAVLJAMO [/ | |
| | | Lunjica
| Subject: Re: Ode server u 3 p.m. :(( Wed Nov 11, 2009 4:16 pm | |
| E, da... Jos nesto... ZNAM DA CES ME ANNI I VI OSTALI MAKEDNOCI IZVREDJATI (moguce i neki od srba:P) SUVISNO JE DA NAPISETE BILO STA ZA MENE! I DA POCINJETE NEKU SVADJU! JA SAM ONO NAPISALA, ZATO STO SAM ZELELA NEGDE DA BUDE I MOJE MISLJENJE vozdrica ps.bicu tu ako ne dobijem ban na forumu od anni, koja mi je skinula admina na KuM-u HAHAHAHHAHAHA | |
| | | KuM-Ir0nMaNNNN^
| Subject: Re: Ode server u 3 p.m. :(( Wed Nov 11, 2009 4:20 pm | |
| | |
| | | Lunjica
| Subject: Re: Ode server u 3 p.m. :(( Wed Nov 11, 2009 4:21 pm | |
| Hehe Iron :* JUUUU ANNI CE POMISLITI DA SAM KURVA STO SAM TI POSLALA :* .... jaoooo.... STA CU SAD?? | |
| | | burN^
Broj postova : 405 Join date : 2009-07-06 Age : 29 Lokacija : Apatin
| Subject: Re: Ode server u 3 p.m. :(( Wed Nov 11, 2009 10:13 pm | |
| | |
| | | FOXYYYYYYYYYY
Broj postova : 160 Join date : 2009-07-07
| Subject: Re: Ode server u 3 p.m. :(( Wed Nov 11, 2009 10:42 pm | |
| Respect Lunjo,napokon nekoliko ljudi koji su razumeli sta pisem,i ciji postovi nemaju 85% smiley-a. Evo i Iron se trgao,shvatio covek o cemu se ovde radi,Mrave mi se znamo odavno 4$$^i=ucI<3r. Ne mogu ja da tek tako odsetam sa servera na kojem igram 1,5godinu,prvi IP koji je ukucan na moj Non-steam CS kad sam ga instal da igram preko neta,je bio Kumo IP,i uneo mi ga je Mandich.ftw licno.Ne zelim sada da odsetam,i pustim Makedoncima(Ani,sani,bani,vani,pizda materina moja) da se igraju,banuju koga hoce,haraju,i unistavaju server koji ima zlatnu istoriju.Samo zato sto su one nekom prosipale "semene sokove po stomaku" ,ili mu priustile sex by Messenger? Haha ) Ajde bre vi iz "vrha" Kumova,uradite nesto,ne terajte me da pisemo peticiju,vec nas ima dosta,a koliko bih ljudi skupio sa MSNa,ajooooooj.Evo ako hocete mogu da dovedem 20ljudi koji ce se reg na forum i napisati da su otisli sa servera zbog Ani,pa mogu da dovedem 50ljudi koji ce da se reg i napisu da su otisli sa servera zbog haranja MKD,i svih tih sranja sa davanjem admina devojcicama,koje ne znaju gde su suplje. | |
| | | KuMa-Saniii*
Broj postova : 36 Join date : 2009-06-11 Lokacija : Kumanovo
| Subject: Re: Ode server u 3 p.m. :(( Thu Nov 12, 2009 1:58 am | |
| Da se nisi pretstavio na pochetku rekla bi da ti i neidesh u shkoli vech da idesh tamo i pasesh ovaca , krave shta vech .. Gde ti kultura bre ? kako se izrazhavash ? ccc A ti Lunjo Nemoj meni da kazhesh shta ja da radim i mislim .. to reci svojoj kevi il drugarici ... iiii da SHTA GOD REKLI O NAMA MAKEDONCIMA BOLI NAS *** nije bitno nama vashe mislenje ... | |
| | | Snow[B]oarder
Broj postova : 158 Join date : 2009-07-27 Age : 35 Lokacija : Obrenovac
| Subject: Re: Ode server u 3 p.m. :(( Thu Nov 12, 2009 2:13 am | |
| REPLIKA citat Ane (lunjice) : - Lunjica wrote:
Mislim da je Snow napisao da se SVE devojke na KuM-u ulizuju za admina... Ja msm da nisam ni jednog trenutka rekla ili pitala da HOCU ADMINA NA KUM-U.... Imala sam msn od par ljudi sa servera... Za koje sam mislila da su ok... Na serveru nikad nikog nisam opsovala, tj.jesam, kada me je neko dirao...tj.annie
Dobila sam admina, Ljuba me je pitao DA LI ZELIM ADMINA ? I DA RADIM POSAO ADMINA OZBILJNO.... Rekla sam mu da mi nije vazno da li cu imati admina ili ne.... Dao mi je admina...
E, tek tad su *NEKI* pokazali svoja "PRAVA" lica.... [/[/color] Moj citat iz sa prve strane ! - Snow[B]oarder wrote:
Al dobro sta je tu je , sto kaze wake up, da svaka devojka koja dodje na server dobija admina je u pravu ! Al dobro vasa odluka,meni je ljuba jednom prilikom napomenuo da mu nije prioritet da na server dolaze ozbiljni i dobri igraci koji kidaju(jer ce oterati mnogo onih koji ne znaju ) vec da dolaze devojke sto vise i da dovlace devojke napaljene klince koji ce tu da igraju zbog njih- i nekad cak upaliti cit da bi se njima dokazali ! Od tada se ja ne mesam vise u politiku kum-a samo nekad iznesem svoje misljenje - ali sada sam i obrazlozenje !
Crveno je predpostavljas ono bitno Sada kada procitas opet ta 2 pasusa posebno videces da nigde nisam spomenuo da se neka devojka ulizuje za admina pogotovo tebe ! Iskreno tebe sam upoznao preko Nine (Kamicak) kada ste igrali za NajNaj, na ligi koju sam pravio i tada sam vas zagotivio jer ste mi izgledali ok, sve do trenutka kada ste me bez razloga ispljuvali na forumu ! I posle toga nisam imao nista protiv vas,samo sam uvece rekao Nini u gradu kada smo se sreli da je mnogo ruzno to sto je uradila jer nije valjda jedna igrica vredna pljuvanja po ljudima sa kojima si ok irl ! Posle toga video sam te par puta na serveru i bilo je samo ono fazon "pozz snow,pozz ana" i taj neki fazon ! Primetio sam i da ok obavljas svoj posao admina jer ne koristis bela slova za svaku glupost kao dosta admina kada se sa nekim dopisuje preko toga a ima obical say -.- i uopste ne mracis server i igrace bez razloga ! Ostalo nisam te mnogo ni video ! Od zenskih admina mogu da pohvalim sledecim redom 1.Angel Baby (Marija) 2.Jovanica 3.Kamicak i rekao sam da si mi ti ok bila, mislim nisi pravila sranja nikakva ! To je sto sam imao da odgovorim ! Imao bi jos dosta da dodam ( Ne vezano za mene) , ali odlucio sam da se ne petljam vise Kome trebam, zna ko moze da mi se obrati i kako | |
| | | NABILDOVANI MRAV
| Subject: Re: Ode server u 3 p.m. :(( Thu Nov 12, 2009 3:28 am | |
| 4$$^i=ucI<3r Brate naravno da se znamo kad se picilo na kumu 14 na 14 dolazio je moj ortak admin sa kolibe i ostalih servera tad se igrao dobar cs pre 2 godine otprilike sad nema toga ja sam otisao sa servera, jel ne mogu da se svadjam sa svima pocevsi od klinaca makedonaca 97 98 god koji pale wh aim i ostalo........I jos nesto zbog toga sto nema vise starih igraca ,sto sam igrao sa njim naveo sam gore koji su otisao sam sa kuma.Mariju ste oterali devojka bila najbolja i najduze bila na serveru ....TOLIKO OD MENE POZDRAV SVIMA KOJU SU IGRALI CS NA KUMU U ONO DOBRO VREME. | |
| | | KuM-Ir0nMaNNNN^
| Subject: Re: Ode server u 3 p.m. :(( Thu Nov 12, 2009 4:09 am | |
| evo ja juce udjem na KGB alfa da odigram malo cs ko covek,da im objasnim neke stvari,i sad mislim da kad sam dosao na server jaca je ekipa igraca bila na KuM-u nego na KGb-alfa
a ja sam dosao pre tek 4 meseca,a verujem da je pre toga bilo jos bolje na KuM-u | |
| | | Lunjica
| Subject: Re: Ode server u 3 p.m. :(( Thu Nov 12, 2009 6:03 am | |
| Sorry Snow, napisala sam da MISLIM da si ti napisao, procitala sam da je neko to napisao, mislila sam da si ti... Izvini jos jednom... SANI DEVOJKO! NAUCI OSNOVNE STVARI A sad se pretvori u munju i sevaj ne zelim da ti pisem bilo sta A da, Snow, izvini i za ono na KuM Ligi sto je bilo... MNOGO GLUPO BILO SA NASE STRANE ( i jos zbog cs-a -.- )... IZVINI! :S Stvarno bi bilo glupo ako se ne vrati stari KuM na ono sto je bio.... Mada, ja na KuM-u igram par meseci.... Ne znam ni ja najbolje kakav je pre bio... Ali verujem da je bio MNOGO DOBAR SERVER pre nego sto su dosli MAKEDONCI! E, hvala vam na novom nick-u Sad cu se potpisujem MUNJA ahaaha | |
| | | KuMa-Saniii*
| Subject: Re: Ode server u 3 p.m. :(( Thu Nov 12, 2009 6:39 am | |
| Vidim ti si nauchila hahahaha ae vishe ne spominjaj moje ime ! | |
| | | Lunjica
| Subject: Re: Ode server u 3 p.m. :(( Thu Nov 12, 2009 6:57 am | |
| Draga, tvoje i moje razmisljanje ne moze da se poredi TOLIKO DA ZNAS | |
| | | KuMa-Saniii*
| Subject: Re: Ode server u 3 p.m. :(( Thu Nov 12, 2009 7:04 am | |
| NEdaj bozhe da se prodjuje moje ime sa tvoje razmishljanje ae ZZ ! | |