KuM CS 193.104.68.14:27026
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
KuM CS 193.104.68.14:27026

Zvanicni forum CS Klana KuM

HomeHome  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

postujte pravila

Go down 
2 posters
AuthorMessage
JUst-Ice

JUst-Ice

Broj postova : 143

postujte pravila Empty
PostSubject: postujte pravila   postujte pravila Icon_minitimeSun Oct 11, 2009 8:43 am

Alo sto se svi ljute na mene kada napishem na admin chat da pogledaju ovog i onog ako ima chit, a vi se ljutite da smaram ,....... pa kaki ste admini Ako negledate citere, i o5 na serveru pishe da kazete na admin say ko za vas ima mozda ima cheat Mad
Back to top Go down
jovanicaa
Admin
jovanicaa

Broj postova : 466

postujte pravila Empty
PostSubject: Re: postujte pravila   postujte pravila Icon_minitimeSun Oct 11, 2009 10:07 am

lepo od tebe dovoljno je jednom da kazes .... jel nisi sam na serveru zamisli kad vas 30 pocne da pise na admin say ... viaaaa ludnicaa odma Wink ..dovoljno je jednom da kazes i admin ce pogledati .. Wink

pozic Wink
Back to top Go down
http://www.smorr.yu
JUst-Ice

JUst-Ice

Broj postova : 143

postujte pravila Empty
PostSubject: Re: postujte pravila   postujte pravila Icon_minitimeMon Oct 12, 2009 12:06 am

ma kazem ja ali oni neodu u spec
Back to top Go down
jovanicaa
Admin
jovanicaa

Broj postova : 466

postujte pravila Empty
PostSubject: Re: postujte pravila   postujte pravila Icon_minitimeMon Oct 12, 2009 6:14 am

Zasto moramo ici u spec .... Ja ne idem nikad niti cu pratim iz igre ako je offiran .... ako nije onda cu otici u spec ... tako da samo prijavis na admin say na koga sumljas i to je to ...igras,uzivas i ne smaras Wink
Back to top Go down
http://www.smorr.yu
Sponsored content

postujte pravila Empty
PostSubject: Re: postujte pravila   postujte pravila Icon_minitime

Back to top Go down

postujte pravila
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Pravila za publik