| Zalba na ove nove admine!!!!!!! | |
|
+4KuMa-Saniii* burN^ Annie.FTW LsD I Dr -.- 8 posters |
Author | Message |
---|
LsD I Dr -.-
Broj postova : 9 Join date : 2009-08-02
| Subject: Zalba na ove nove admine!!!!!!! Sat Sep 05, 2009 11:18 pm | |
| Zalim se na sanii i dany ili kako vec...zato sto su glupe do jaja lik se potpisuje macedonia i fura sve mogucje citeve,i one kao ma nema nista on je makedonac!jebo vam on mater!ubio me 100x kroz zid nije me ni video!ko njima dade admina a mene kick kao ne smraj nema nista!to ako one ne znaju ko je citer ili ako je makedonac pa je neki njihov prijatelj!boli me kurac!ima da ban svakog ko ima cit!jebem ti debile kako su me iznervirale!!!!!!!!nemorate da dajete admina svakom ko je zensko!vidis da ne znaju 2% o cs-u!toliko! | |
|
| |
Annie.FTW
Broj postova : 936 Join date : 2009-05-26 Age : 31 Lokacija : ** Kumanovo-Makedonija **
| |
| |
burN^
Broj postova : 405 Join date : 2009-07-06 Age : 29 Lokacija : Apatin
| Subject: Re: Zalba na ove nove admine!!!!!!! Sun Sep 06, 2009 2:23 am | |
| Brate isti slucaj i s' mnom jedan leti po mapi ja kazem adminima ban niko da je rec rekao i meni daju kick.. -.- | |
|
| |
Annie.FTW
Broj postova : 936 Join date : 2009-05-26 Age : 31 Lokacija : ** Kumanovo-Makedonija **
| Subject: Re: Zalba na ove nove admine!!!!!!! Sun Sep 06, 2009 3:19 am | |
| | |
|
| |
KuMa-Saniii*
Broj postova : 36 Join date : 2009-06-11 Lokacija : Kumanovo
| Subject: Re: Zalba na ove nove admine!!!!!!! Sun Sep 06, 2009 5:59 am | |
| Nemoj da lazhesh .... tog macedonia ili kako wech ja sam ga Bann to mozhe da potwrdi i moj brat ...(zato shto je bio do mene ) ako ochete werujte ako ne boli me uwo ... A JA DA NEZNAM KOMANDE ZA ADMINA NE BI BILA ADMIN tako da ne prichajte swashta...i LsD i Dr nemoj weredjati ... ( gloopo tebi ponashanje ) to je sve od mene ae pozz ! | |
|
| |
Dacho
Broj postova : 446 Join date : 2009-06-08 Age : 33
| Subject: Re: Zalba na ove nove admine!!!!!!! Sun Sep 06, 2009 6:10 am | |
| - LsD I Dr -.- wrote:
- Zalim se na sanii i dany ili kako vec...zato sto su glupe do jaja lik se potpisuje macedonia i fura sve mogucje citeve,i one kao ma nema nista on je makedonac!jebo vam on mater!ubio me 100x kroz zid nije me ni video!ko njima dade admina a mene kick kao ne smraj nema nista!to ako one ne znaju ko je citer ili ako je makedonac pa je neki njihov prijatelj!boli me kurac!ima da ban svakog ko ima cit!jebem ti debile kako su me iznervirale!!!!!!!!nemorate da dajete admina svakom ko je zensko!vidis da ne znaju 2% o cs-u!toliko!
Brate kao 1 . Ne bi trebalo da wredjas 2. Za cit IMAO je wideo sam i ja 3. Da je bio Sanin drug-prijatelj ona sigurno ne bi mu dala dinamichki 4. Narawno da ga e sany ban i zna da koristi osnowne AMX controle .. Tnx | |
|
| |
Dacho
Broj postova : 446 Join date : 2009-06-08 Age : 33
| Subject: Re: Zalba na ove nove admine!!!!!!! Sun Sep 06, 2009 6:11 am | |
| - Annye wrote:
- Uprawu je dr.. mene je zwao na msn-u ali nisam bila kutji , i nisu ga ban shto neznaju kako
a sto e uprawu Dr.. ? Sto su sany i dany glupe ? ili neznaju da ukucaju amx_bann ... ? | |
|
| |
jovanicaa Admin
Broj postova : 466 Join date : 2009-06-04 Age : 36 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Zalba na ove nove admine!!!!!!! Sun Sep 06, 2009 6:20 am | |
| Ajde bez vredjanja ili LoCk xD | |
|
| |
KuM-Ir0nMaNNNN^
Broj postova : 210 Join date : 2009-08-17 Age : 31 Lokacija : Bg.(bezaniska kosa(bK4)) :D
| Subject: Re: Zalba na ove nove admine!!!!!!! Sun Sep 06, 2009 6:39 am | |
| AJDE PREKINITE SVI DA SERETE BAREM UVEZI sanii JER SVAKI DAN KAD IGRAM CS I UDJE NEKI CITER JA NJU ZOVEM JEL JE UVEK DOSTUPNA NA MSN I UVEK UDJE I PROVERI GA I I AKO IMA BANUJE GA ZATO DOSTA SRANJA UVEZI NJE.BOLJI JE ADMIN OD MNOGIH ZATO TISINA.
ZNACI LJUBO NIJE ISTINA TO STO PRICAJU ZA SANII ONAJE UVEK TU I NEPOPUSTA NI AKO JE NEKO MAKEDONAC ili neko drugi.oni mnogo seru | |
|
| |
Annie.FTW
| Subject: Re: Zalba na ove nove admine!!!!!!! Sun Sep 06, 2009 7:48 am | |
| ae da ne pricam shto si ti admin
i ne smaraj me SANI -.-
Dach0 kis kis | |
|
| |
jovanicaa Admin
Broj postova : 466 Join date : 2009-06-04 Age : 36 Lokacija : Beograd
| |
| |
CAPO
Broj postova : 8 Join date : 2009-08-21
| Subject: Re: Zalba na ove nove admine!!!!!!! Sun Sep 06, 2009 12:50 pm | |
| imamo demo kako on fura wh i ona nista ne radi jos ga i brani.......ako treba postavicu ovde......ban ga je aceiznogud koji je ushao posle...... PS. a mogli bi i da prestanete da banujete Ivanicu, jer igra iz igraonice...zbog toga reinstaliram CS swaki dan jer je staticka ip adresa modema........ | |
|
| |
KuM-Ir0nMaNNNN^
Broj postova : 210 Join date : 2009-08-17 Age : 31 Lokacija : Bg.(bezaniska kosa(bK4)) :D
| Subject: Re: Zalba na ove nove admine!!!!!!! Sun Sep 06, 2009 12:51 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Zalba na ove nove admine!!!!!!! | |
| |
|
| |
| Zalba na ove nove admine!!!!!!! | |
|