KuM CS 193.104.68.14:27026
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
KuM CS 193.104.68.14:27026

Zvanicni forum CS Klana KuM

HomeHome  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Za sve nejasnoche

Go down 
4 posters
AuthorMessage
Lellche

Broj postova : 190

Za sve nejasnoche Empty
PostSubject: Za sve nejasnoche   Za sve nejasnoche Icon_minitimeMon Aug 31, 2009 1:13 am

Ovako...vidim da dosta ljudi neshvaca o meni puno toga..Ja ako banam nekoga na serveru imam jako dobar razlog..nezhelim se svadjati niti natezati s nikim oko nichega..Poshto imam admina na serveru..to znachi da me igrachi moraju barem u nekoj mjeri poshtivati..Netrazhim puno niti dajem previshe..Neki dan je ispalo da neznam ni chitera prepoznati..ali dobro nije bitno..Nisam tolki bot koliko vechina misli da jesam..Po koji put ovo pishem..imam brata koji koristi wh i vjerujte da znam razlikovati chitera od skillera..ali opet..nije nitko savrshen..i nezhelim da se to od mene trazhi..Jedina prava pogreshka je ona iz koje nishta ne nauchimo...smatram da sam dobar admin..iako znam i ja za**bat stvar..Neopterechujem se vishe time..Mislite shta ochete o meni..ali to zadrzhite za sebe..mene nezanima..=)

Sve ostalo shto vas zanima---> lella-dj@hotmail.com

I da admine molim da mi neseru za banove koje dam..imate forum za sve..mene chisto nezanima Very Happy
Back to top Go down
Annie.FTW

Annie.FTW

Broj postova : 936

Za sve nejasnoche Empty
PostSubject: Re: Za sve nejasnoche   Za sve nejasnoche Icon_minitimeMon Aug 31, 2009 2:51 am

ma mala moja Razz
Back to top Go down
http://tha-diwas-cs-clan.gettalk.net/
Lellche

Za sve nejasnoche Empty
PostSubject: Re: Za sve nejasnoche   Za sve nejasnoche Icon_minitimeTue Sep 01, 2009 1:55 am

Jovanica ovo nije samo za tebe napisano..vjeruj da je bilo josh najmanje 5 osoba koje su se mjeshale u ovo..i solile mi pamet..iako sam ja rekla da me ni najmanje ne zanima..don't be mad at me.. Smile
Back to top Go down
jovanicaa
Admin
jovanicaa

Broj postova : 466

Za sve nejasnoche Empty
PostSubject: Re: Za sve nejasnoche   Za sve nejasnoche Icon_minitimeTue Sep 01, 2009 6:21 am

Hehe nemam sta ovde pisati Very Happy Rekla sam ti samo moje misljenje nista lose Razz

I love you
Back to top Go down
http://www.smorr.yu
Lellche

Za sve nejasnoche Empty
PostSubject: Re: Za sve nejasnoche   Za sve nejasnoche Icon_minitimeTue Sep 01, 2009 9:11 am

hh <3 Wink
Back to top Go down
KuM-AcEeEiZnOGouD [H]

KuM-AcEeEiZnOGouD [H]

Broj postova : 309

Za sve nejasnoche Empty
PostSubject: Re: Za sve nejasnoche   Za sve nejasnoche Icon_minitimeThu Sep 10, 2009 10:23 pm

<3<3 xaxaxaxaxa lol!
Back to top Go down
Lellche

Za sve nejasnoche Empty
PostSubject: Re: Za sve nejasnoche   Za sve nejasnoche Icon_minitimeSun Sep 13, 2009 12:39 am

<3 Razz
Back to top Go down
Sponsored content

Za sve nejasnoche Empty
PostSubject: Re: Za sve nejasnoche   Za sve nejasnoche Icon_minitime

Back to top Go down

Za sve nejasnoche
Back to top 
Page 1 of 1