| muflon unban | |
|
+2FOXYYYYYYYYYY dsp.Watch!-.^ 6 posters |
Author | Message |
---|
dsp.Watch!-.^
Broj postova : 4 Join date : 2009-08-20 Age : 33 Lokacija : BG
| Subject: muflon unban Fri Aug 21, 2009 2:23 pm | |
| nick : muflon razlog : neam pojma admini : ne znam ko je bio , bila neka kumica to sam primetio igrao 4fun sprdao se sa djukanom bez psovki itd , imao skor tipa 25 : 2 i odjendom added to ban list ... demo dajte da pogledam pls pozz | |
|
| |
FOXYYYYYYYYYY
Broj postova : 160 Join date : 2009-07-07
| Subject: Re: muflon unban Fri Aug 21, 2009 2:35 pm | |
| | |
|
| |
dsp.Watch!-.^
Broj postova : 4 Join date : 2009-08-20 Age : 33 Lokacija : BG
| Subject: Re: muflon unban Fri Aug 21, 2009 2:37 pm | |
| evo ip 93.86.48.49 pls zovi kumu da da demo ... | |
|
| |
FOXYYYYYYYYYY
| Subject: Re: muflon unban Fri Aug 21, 2009 3:31 pm | |
| - dsp.Watch!-.^ wrote:
- evo ip 93.86.48.49 pls zovi kumu da da demo ...
Evo ja bih zamolio admine da ti skinu ban,jer vise ja imam ulogu u tvom banu nego KuMa,tako da nju ne treba dirati,ona je mene slusala.Izvini opet,nisam te ni pogledao jer nemam pristup specu,demo nije sniman.Bice ti skinut ban i izvinjenje si vec dobio,muzicke zelje ne radimo . | |
|
| |
Snow[B]oarder
Broj postova : 158 Join date : 2009-07-27 Age : 35 Lokacija : Obrenovac
| Subject: Re: muflon unban Fri Aug 21, 2009 4:15 pm | |
| - WaKeUp[JuSt4FuN] wrote:
- dsp.Watch!-.^ wrote:
Evo ja bih zamolio admine da ti skinu ban,jer vise ja imam ulogu u tvom banu nego KuMa,tako da nju ne treba dirati,ona je mene slusala.Izvini opet,nisam te ni pogledao jer nemam pristup specu,demo nije sniman.Bice ti skinut ban i izvinjenje si vec dobio,muzicke zelje ne radimo . wtf ?? i ban ? daj ovo stvarno postaje neozbiljno ? :S da li je neko pogledao coveka i ima neki dokaz / razlog zasto je banovan ?! :S ili je neko napisao na admin say "ovaj je citer" i eto ban :S tako ste i mene banovali 10x zato pizdim kad vidim tako nesto :S ljudi ako ne znate da procenite citera - NE DIRAJTE OPCIJU AMX_BAN i AMXMODMENU - jel je veeeelika razlika izmedju skill-a i cita :S | |
|
| |
Annie.FTW
Broj postova : 936 Join date : 2009-05-26 Age : 31 Lokacija : ** Kumanovo-Makedonija **
| Subject: Re: muflon unban Fri Aug 21, 2009 7:30 pm | |
| | |
|
| |
FOXYYYYYYYYYY
| Subject: Re: muflon unban Fri Aug 21, 2009 8:57 pm | |
| - Snow[B]oarder wrote:
- WaKeUp[JuSt4FuN] wrote:
- dsp.Watch!-.^ wrote:
Evo ja bih zamolio admine da ti skinu ban,jer vise ja imam ulogu u tvom banu nego KuMa,tako da nju ne treba dirati,ona je mene slusala.Izvini opet,nisam te ni pogledao jer nemam pristup specu,demo nije sniman.Bice ti skinut ban i izvinjenje si vec dobio,muzicke zelje ne radimo . wtf ?? i ban ? daj ovo stvarno postaje neozbiljno ? :S da li je neko pogledao coveka i ima neki dokaz / razlog zasto je banovan ?! :S ili je neko napisao na admin say "ovaj je citer" i eto ban :S tako ste i mene banovali 10x zato pizdim kad vidim tako nesto :S ljudi ako ne znate da procenite citera - NE DIRAJTE OPCIJU AMX_BAN i AMXMODMENU - jel je veeeelika razlika izmedju skill-a i cita :S Dobio sam bio 2-3sumnjiva heda 2-3runde zaredom pa sam na admin say napisao "admine proveri igraca "muflon" mozda ima wh,hvala." pa mislim da se niko nije odazivao,pa sam za koju rundu napisao opet i napisala mi je elektricna da ga gleda al da nema x-spec,onda sam ja(botovski,al sad nemam sta drugo da kazem) za koju rundu opet rekao da ga provere i mislim da mu je lupljen ban.Ja nisam admin,ali sam sa ovim zalbama na admin say(smaranje moze se reci) uticao na elektricnu tako da ga je ona banovala.Ja se izvinjavam jos jednom sto sam to radio,nemam sta drugo da kazem.Proveriti ga nisam mogao "dont be a pussy,pick a team" | |
|
| |
ELeKtRiChNa
Broj postova : 23 Join date : 2009-07-18 Age : 31 Lokacija : LeSkOvAc
| Subject: Re: muflon unban Sat Aug 22, 2009 5:30 am | |
| wake mi kaze nekoliko puta na admin say da te proverim, lepo mu kazem nemam x-spec jer sam reinstalirala sistem.. on kaze slushaj mene i bot bi primetio da ima :S kao ne treba ti x-spec jer je isuvishe providno.. i eto lupila sam ti ban a ni demo nisam imala sorry josh jednom | |
|
| |
ELeKtRiChNa
Broj postova : 23 Join date : 2009-07-18 Age : 31 Lokacija : LeSkOvAc
| Subject: Re: muflon unban Sat Aug 22, 2009 5:33 am | |
| e da i nemoj wake-a optuzivati jer nije njegova krivica, najvishe je moja jer sam bez nekih dokaza dala ban to je od mene | |
|
| |
KuM-AcEeEiZnOGouD [H]
Broj postova : 309 Join date : 2009-05-27 Lokacija : Kuman0v0
| Subject: Re: muflon unban Sat Aug 22, 2009 11:49 pm | |
| kako prvo nije ti potreban x-spec da uhvatish nekog sa wh-om,wh il aim se primecuje i bez toga.. a ovo treba da ti bude pouka da ne banujesh napamet nekoga da udjesh malo u spectators i da proverish ... ! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: muflon unban | |
| |
|
| |
| muflon unban | |
|