KuM CS 193.104.68.14:27026
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
KuM CS 193.104.68.14:27026

Zvanicni forum CS Klana KuM

HomeHome  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

BoA citeri...

Go down 
AuthorMessage
FOXYYYYYYYYYY

Broj postova : 160

BoA citeri... Empty
PostSubject: BoA citeri...   BoA citeri... Icon_minitimeFri Aug 07, 2009 10:31 am

Evo ovako,pre nekoliko dana mi kumovi(ne secam se u kojem sastavu) smo igrali cw sa klanom BoA.Bili su jako sumnjivi,nismo znali da li su citeri,na kraju meca DLA je od njih trazio ss onaj koji se slika na kraju meca ali je umesto njega dobio ss koji je taj igrac(od kojeg smo trazili ss) sam slikao tokom meca(verovatno ugasio chit pa usliko pa opet upalio i nastavio...).Pre 5-10minuta na nasem pub server bio je jedan igrac iz BoA klana,i smarao je na admin say kumovi ajde cw odma ako ocete,ajde odma,i su smo mi kao jos pricali,videli ima li neka ekipa da se sklopimo,u medjuvremenu sam ja otisao u spec da pratim tog BoA igraca,i video sam da je cisti citer,znaci 100% sam siguran,nisam snimio demo ali ako ocete verujte mi na rec.Znaci BoA klan kad god vidite na serveru ban ih odma,citeri su provereno,cak mislim da sam i na kgb forumu citao o tom klanu da cituju,potrazicu link ali ne znam ocu li naci.Uglavnom ban ih cim ih vidite na serveru,jer su citercine...
Back to top Go down

BoA citeri...
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Citeri breeeeeeeeee
» citeri propali samo na serveru