KuM CS 193.104.68.14:27026
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
KuM CS 193.104.68.14:27026

Zvanicni forum CS Klana KuM

HomeHome  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Kultura Admina.......

Go down 
+6
SM!RN0FF.
FOXYYYYYYYYYY
burN^
iwana_93
EL666 // A_inoM
Mand1ch.ftw
10 posters
AuthorMessage
Mand1ch.ftw

Broj postova : 65

Kultura Admina....... Empty
PostSubject: Kultura Admina.......   Kultura Admina....... Icon_minitimeTue Jul 14, 2009 3:08 am

KuM-BurBerRy : brate sad me moj pogodi

Skorp killed trance with ak47
KuM-BurBerRy : i ostane mi 29

TSAY KuM-BurBerRy : sad cu da mu jebem mater <------------------------
Back to top Go down
EL666 // A_inoM

EL666 // A_inoM

Broj postova : 70

PostSubject: Re: Kultura Admina.......   Kultura Admina....... Icon_minitimeTue Jul 14, 2009 5:47 pm

e mandicu, crni mandicu... pa ti ne znas sta ces od dosade, pa malo da zezas badja... ja u ovo ne verujem... jer badjo nije ovakav... stalno igram sa njim, i nikad se nije ovo desilo, a cak su ga i njegovi ubijali, pa nista nije rekao... Very Happy

tako da mandicu nadji neku drugu zanimaciju, idi gledaj u sunce ili tako nesto... Very Happy
Back to top Go down
http://www.spin-cs.net
iwana_93

iwana_93

Broj postova : 35

PostSubject: Re: Kultura Admina.......   Kultura Admina....... Icon_minitimeTue Jul 14, 2009 10:16 pm

pa i da je rekao,desava se,puko decko sta ces... lol!
Back to top Go down
burN^

burN^

Broj postova : 405

PostSubject: Re: Kultura Admina.......   Kultura Admina....... Icon_minitimeTue Jul 14, 2009 10:53 pm

I ovo Badjo nikad ne govori brate!!! Very Happy
Back to top Go down
Mand1ch.ftw

PostSubject: Re: Kultura Admina.......   Kultura Admina....... Icon_minitimeWed Jul 15, 2009 1:53 am

WaKeUp je takodje bio na serveru,i ako je skontao mozhe to da potvrdi...Ali ok,nema veze...
Back to top Go down
FOXYYYYYYYYYY

Broj postova : 160

PostSubject: Re: Kultura Admina.......   Kultura Admina....... Icon_minitimeWed Jul 15, 2009 1:55 am

Mand1ch.ftw wrote:
WaKeUp je takodje bio na serveru,i ako je skontao mozhe to da potvrdi...Ali ok,nema veze...

Ne secam se tacno da li sam bio na serveru,ali ukoliko mi se "slucajno" na stolu nadje milka od 100grama u narednih sata od pisanja ovog posta imam neki osecaj da cu se setiti da je psovao Very Happy
Back to top Go down
SM!RN0FF.

SM!RN0FF.

Broj postova : 349

PostSubject: Re: Kultura Admina.......   Kultura Admina....... Icon_minitimeWed Jul 15, 2009 7:05 am

Pa verovatno si ga ti ubijao kao sto imash obichaj da radish......bolje se nemoj zaliti,ili shto ti reche A_inoM radi neshto pametnije....
Back to top Go down
Nervozni Postar

Nervozni Postar

Broj postova : 128

PostSubject: Re: Kultura Admina.......   Kultura Admina....... Icon_minitimeWed Jul 15, 2009 8:08 am

Sto neigras kaladont?
Back to top Go down
- sFn -

- sFn -

Broj postova : 293

PostSubject: Re: Kultura Admina.......   Kultura Admina....... Icon_minitimeWed Jul 15, 2009 8:46 am

Upropastio Ga Postar...
hahahahahahahahahahahahahaha
ahahahahhaha
Bra'o Za Postara... Kako dobra Upala... hahahahhahahahahahahahha

Mandichu Kaladont Te Cheka...
Kako Si Rtd... Bago Dechko Koji Ja MIslim U Zivotu Nije Opsovao... A Pogotovo Na Serveru...
I Da Jeste Bole Ga Uvo..
Tebi Je stalo Do Kulture...
mursh bre dzukelo....

bezi na kalodont... Razz hahaha
Back to top Go down
Mand1ch.ftw

PostSubject: Re: Kultura Admina.......   Kultura Admina....... Icon_minitimeWed Jul 15, 2009 9:05 am

Miki to je bilo prvo kad ga je njegov ubio prvi ga digao bombom,drugi put kalashom u vugla i treci put glockom isto u vugla...Onda je napisao sad cu ti jebati mater na tsay...A ti Stefane nemorash bash u svakom topicu da se ulizujesh ako su te izbacili iz KuM-a.......................................................................................................
Back to top Go down
FOXYYYYYYYYYY

Broj postova : 160

PostSubject: Re: Kultura Admina.......   Kultura Admina....... Icon_minitimeWed Jul 15, 2009 9:08 am

Mand1ch.ftw wrote:
Miki to je bilo prvo kad ga je njegov ubio prvi ga digao bombom,drugi put kalashom u vugla i treci put glockom isto u vugla...Onda je napisao sad cu ti jebati mater na tsay...A ti Stefane nemorash bash u svakom topicu da se ulizujesh ako su te izbacili iz KuM-a.......................................................................................................

Aaaaaaaaaaaaaaa secam se sada na pocetku dd2,coveka narokali njegovi 2-3runde zaredom pa popizdio pa psovo "zera" .Smile Mozda ne psuje,ali u ovom slucaju Neso je u pravu,ne krivim ni jednog ni drugom.

p.s.Nemojte "svr mene" sad navaliti pls.Smile
Back to top Go down
- sFn -

- sFn -

Broj postova : 293

PostSubject: Re: Kultura Admina.......   Kultura Admina....... Icon_minitimeWed Jul 15, 2009 11:23 am

Ne Ulizujem Se KuMovi Morbidu Mali...
Nego Branim BAGA... Posto Je Decko Jako Dobar... Igram Cs Sa NJim Vec Skoro Pola Godine... I znam Da Retko KAda MOzda i nikada nE Psuje... Barem Ne U Igrici...
i Ti Sada Glumis Ludilo...
Back to top Go down
SM!RN0FF.

SM!RN0FF.

Broj postova : 349

PostSubject: Re: Kultura Admina.......   Kultura Admina....... Icon_minitimeThu Jul 16, 2009 4:05 am

Mandicu poslushaj postara.... Razz
Back to top Go down
HEAD HUNTERS OBR.<3 MARU

HEAD HUNTERS OBR.<3 MARU

Broj postova : 195

PostSubject: Re: Kultura Admina.......   Kultura Admina....... Icon_minitimeThu Jul 16, 2009 7:48 am

HAAHAHA USRA GA POSTAR
Back to top Go down
shtare

shtare

Broj postova : 21

PostSubject: Re: Kultura Admina.......   Kultura Admina....... Icon_minitimeFri Jul 17, 2009 2:11 pm

mandichu pa ti o5 mrsis dancamu Twisted Evil
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Kultura Admina.......   Kultura Admina....... Icon_minitime

Back to top Go down

Kultura Admina.......
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» zalba na admina