KuM CS 193.104.68.14:27026
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
KuM CS 193.104.68.14:27026

Zvanicni forum CS Klana KuM

HomeHome  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

promena ip (mozda)

Go down 
3 posters
AuthorMessage
Ljuba
Admin
Ljuba

Broj postova : 447

promena ip (mozda) Empty
PostSubject: promena ip (mozda)   promena ip (mozda) Icon_minitimeSun Mar 30, 2014 8:09 am

poslato iguju (KGB)
vas boli patka za nas sada sam ukapirao, posle 10g vreme je da se rastajemo vi bre sve naplacujete a ovo sta ne radi server nebitno je zar ne....ma... poz kada drugacije neide.... da se vratimo na temu sta sada kada ne uplatimo gasi se server i to je ok,ali necemo ovo da tolerisemo,posteno smo platili do vas je greska ima da date neku nadohnadu dosadilo nam vise ili da se rastajemo>?
Back to top Go down
Ljuba
Admin
Ljuba

promena ip (mozda) Empty
PostSubject: Re: promena ip (mozda)   promena ip (mozda) Icon_minitimeSun Mar 30, 2014 9:07 am

Kako mislis do nas je greska,problem je bio direktno u Orionu i nakon intervencije administracije KGB-a resili su problem.
   Kada KGB nije izasao u susret svojim klijentima i nadoknadio im izgubljeno?
   I pricaj lepo sa nama,podrska je tu da pomogne ukoliko moze,trudimo se svima da izadjemo max u susret i oko placanja,kasnjenja,sredjivanja i mnogo drugih stvari...
   - Darko Savin
   - KGB Hosting Support

od KGBa
Back to top Go down
Ljuba
Admin
Ljuba

promena ip (mozda) Empty
PostSubject: Re: promena ip (mozda)   promena ip (mozda) Icon_minitimeSun Mar 30, 2014 9:09 am

Pa realno,koliko puta je do sada padao orion i kakva je prica sa njim znam,ali koji je ovo put da padne link ove a i prosle godine?Mi ispunjavamo svoje obaveze ocekujemo isto.Ovo je samo kap u punoj casi oriona ali neko i treba da odgovara.Gubimo igrace pada nam rejting i svasta jos.Ok razumem ja vas orion uzima od telekoma net na dodjem ti,neznam ko stoji iza njih ali ih zato i telekom ih ubija,sto se nas ne tice.Pao je vas server i ocekujemo nesta da se uzvrati imamo problem sada.... kada sam pitao da mi se otvori cw server za 7 dana ste naplatili punu cenu i ok je to,ali ne radi stabilno nista sta placamo?mozes li da nas vratis na verat net ili telekom(jes krs al bar radi) ili ces da nam nadohnadis stetu.Mozda je bolje da ovo sve posaljem igiju pa nek on ovo resava.... Sada nesta hocemo i to tvrdom linijom nema drugacije ili pada link ili ubi ping vreme je da neko odgovara za ovo.Moze i na drugi nacin da se rastajemo?Na vama je da odlucite...
Back to top Go down
V@n GoGh

V@n GoGh

Broj postova : 5

promena ip (mozda) Empty
PostSubject: Re: promena ip (mozda)   promena ip (mozda) Icon_minitimeSun Mar 30, 2014 10:40 am

Svaka ti je na mestu (Y) Realno gledano i oni su uostalom kao i sve ostale institucije u ovoj drzavi koja sve vise tone,vade se jedni na druge a u stvari ih kako rece boli patka za sve nas,bitno je samo da se uzme kinta.
Back to top Go down
Ljuba
Admin
Ljuba

promena ip (mozda) Empty
PostSubject: Re: promena ip (mozda)   promena ip (mozda) Icon_minitimeSun Mar 30, 2014 11:34 pm

Dobrodosao u Srbiju.
Verovao ti nama ili ne orion je trenutno najbolji hosting u srbiji. Ima najstabilniji link.
Nadam se da mozes zamisliti kako su tek drugi ocajni.

Ovo sto se sinoc desilo je zbog neozbiljnosti ali sta mi tu da radimo kad mi bukvalno zavisimo od njih a boljih nema.
I prosto pod takvim uslovima ni mi vama ne mozemo pruziti 100% uptime servera.

Verat i Telekom su odavno ugaseni jer nude link od svega 100Mbit-a koji pada ko blesav.
U veratu nisu mogli da srede link do jedne masine pola godine pa prosto sa takvim provajderima ne treba ni saradjivati.

Kakvo je - tako je, trenutno bolje ne moze jer nas koci jako puno toga.
I iskreno u zadnje vreme je lite opcija daleko bolja. No i to je zadnjih nedelja pocelo da puca.
Back to top Go down
zotja

zotja

Broj postova : 225

promena ip (mozda) Empty
PostSubject: Re: promena ip (mozda)   promena ip (mozda) Icon_minitimeTue Apr 01, 2014 9:19 am

najobicniji slepci iz kgb-a, presli su na orion ,jer masine placaju 17k dinara, dok su kod verata i telekoma placali po 30 i kusur... price kako je stabilniji link iz ukrajne od linka iz beograda su price za malu decu ,jednostavno pao im promet, pa su sve prebacili na jeftinije masine ,kako ne bi imali gubitke, a igrace naravno ko jebe
Back to top Go down
Sponsored content

promena ip (mozda) Empty
PostSubject: Re: promena ip (mozda)   promena ip (mozda) Icon_minitime

Back to top Go down

promena ip (mozda)
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Promena Naziva Servera